> Behandelingen
[vc_custom_heading text=”Pranic Shiatsu” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1543513463007{margin-top: 0px !important;}”]

Een unieke combinatie van 2 krachtige vormen van Healing: Shiatsu en Pranic Healing.

Tijdens deze sessie van 90 minuten wordt de levensenergie zowel in het lichaam als erbuiten gereinigd en hersteld. We maken gebruiken van verschillende healingstechnieken: Pranic Healing en Shiatsu therapie.

De behandeling wordt over de kleding heen gegeven, soms is er fysieke aanraking, soms wordt alleen gewerkt op het energielichaam, dat zich buiten het fysieke lichaam bevindt.

De resultaten zijn vrijwel altijd diepgaand en bijzonder te noemen!

One praktijkruimten bevind zich in Velp en Arnhem, maar we werken ook op locatie.

Maak een afspraak

[vc_custom_heading text=”Pranic Healing” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1543513624404{margin-top: 0px !important;}”]

Pranic Healing is een eenvoudige, efficiënte manier om je gezondheid en energie niveau te verhogen door middel van het werken op de het energielichaam wat zich in en om het lichaam heen bevindt. We heffen eventuele blokkades op waardoor de Prana (universele levensenergie), nodig voor genezing van het lichaam, weer vrijuit door de meridianen kan stromen. We werken op fysieke klachten, maar ook op mentale of emotionele klachten.

De behandeling

De client wordt gevraagd plaats te nemen op een stoel of massagetafel, welke houding de ontspanning het meest bevorderd. De therapeut begint met het aftasten ‘scannen’ van het energielichaam. hierdoor wordt al een eerste diagnose gemaakt over de huidige toestand en balans van het energielichaam en de bijbehorende chakras. Een en ander kan worden nagevraagd aan de client.

Er vindt geen fysieke aanraking plaats, maar er wordt af en toe wel gesproken tijdens de behandeling om meer bewustwording te creëren bij de client vanuit waar de eventuele blokkades zijn ontstaan. De client kan verder gewoon ontspannen, met de ogen gesloten indien gewenst, om de behandeling te ondergaan. Het is wel belangrijk dat je je open stelt voor de behandeling, en receptief blijft voor alle veranderingen die plaats kunnen vinden.

De behandeling duurt doorgaans een uur.

Het is ook mogelijk deze behandeling te combineren met Shiatsu (drukpuntmassage). De behandeling vindt dan plaats op een massagetafel, nog altijd met de kleding gewoon aan.

De kosten

60 minuten       € 65,-

90 minuten      €  90,-

Maak een afspraak

[vc_custom_heading text=”Shiatsu” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1543513753398{margin-top: 0px !important;}”]

Shiatsu (letterlijk: vinger-druk) is een vorm van drukpuntmassage, ofacupressuur. Shiatsu valt onder de Alternatieve Oosterse Geneeskunde en is ontwikkeld in Japan. De Term Te-Ate (hand-oplegging) wordt gebruikt omdat de behandeling verder gaat dan alleen de Shiatsu-techniek.

Door middel van stabiele druk worden energiebanen of meridianengestimuleerd. Door deze meridianen stroomt levensenergie of Qi. Door verschillende omstandigheden, zoals stress, vermoeidheid, verdriet, blessures, slaaptekort, etc. kan de Qi niet optimaal stromen, wat weer resulteert in uiteenlopende klachten, zoals: rugpijn, hoofdpijn, huiduitslag, verstoorde emoties, onrust, slaapklachten, eetklachten, etc.

Door op andere manieren subtielere druk te geven of alleen de handen op het lichaam te leggen, wordt de Ki uitgenodigd weer te stromen. Soms vind er geen aanraking plaats, waardoor het energie-lichaam ook kan worden beïnvloed.

Shiatsu beinvloedt de meridianen door stabiele druk met de handen, vingers of knieen. De balans wordt hersteld, wat ertoe bijdraagt dat klachten worden verholpen, en de gezondheid wordt verbeterd.

De behandeling wordt gegeven op een futon op de grond of op de massagebank. De cliënt houdt de kleding aan. De behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Aan de hand van een intakegesprek wordt een eerste indruk gekregen van de aard van de klachten. Na het gesprek start de behandeling met een verdere diagnose door de polsen, buik en rug te analyseren. Deze diagnose is meteen het begin van de behandeling; de aanraking heeft in veel gevallen al reeds een effect.

Maak een afspraak

[vc_btn title=”VIEW ALL” style=”flat” color=”success” size=”lg” align=”center” button_block=”true”]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.