Art of Touch Festival Frankrijk

31-07-22
09:00
Sadhaka, Moulin d'Orsennes, Frankrijk

PranaKi verzorgt workshops tijdens 'Art of Touch'

Dit festival wordt gehouden in Frankrijk, bij 'Sadhaka'; sinds vele jaren DE plek om heen te gaan om je te verdiepen in Yoga, Tantra, Creativiteit, Dans en Verbinding.

Hoe kan Sadhaka het beste bijdragen aan jouw welzijn, aan deze tijd met nieuwe uitdagingen?

Met die wens is ons Art of Touch Festival geboren, een week dus vol massage, verbinding, via aanraking naar heling en algeheel welzijn.

10 massage docenten met een pakket aan activerende, ontspannende, helende massages… 65 deelnemers…. Dagelijks 6 workshops om uit te kiezen. Energetische massages, Tantrische massages, massage therapie. Zelfmassage, duo-massage, meerhanden massage. Van ontspannend tot intuïtief en holistisch. Soms technisch, soms verrassend, soms intuïtief, soms pijn, soms extatisch, soms release, soms inspannend, altijd inspirerend, altijd leerzaam, altijd helend, altijd vernieuwend en altijd (uiteindelijk) ontspannend.

In een heerlijke vakantie setting, in de rust en de natuur van het Sadhaka domein in hartje Frankrijk. Met diverse extra activiteiten in de ochtend en de avond. Alles om jouw levensenergie te vergroten, je hart te vullen en je lichaam en mind te verbinden en in een staat van flow te brengen.

Wanneer: 31 juli t/m 7 augustus 2022

Aanmelden en meer info: https://www.sadhaka.nl/cursus/art-of-touch-festival-booster-your-body/

Schrijf je in

    Copyright  © Pranaki.com