De Seksuele Man

01-04-23
Rozendaalselaan 3, Rosendaal

Ontdek de multi-orgastische staat waarin elke man zich kan bevinden. Tijdens deze training van 2 maanden krijg je alle tools om vanuit deze staat opnieuw te verbinden met jezelf, je partner en met het leven.

Deze training is niet alleen gericht op het 'verbeteren van je bed-technieken'. Natuurlijk zal dit een geweldig boost zijn voor je liefdesleven, maar de effecten van deze training zullen voelbaar en merkbaar zijn in alle facetten van je leven: meer energie, meer compassie en een open hart. Je zult die mensen en situaties naar je toe trekken die je leven zullen verrijken in alle opzichten!

De mens is van nature vol compassie, liefde en in verbinding met alles. We zijn door omstandigheden echter ver verwijderd geraakt van onze ware staat. Juist door de ontwikkeling van ons bewustzijn en ego is er een constant intern conflict ontstaan, wat geresulteerd heeft in depressie, boosheid zelfafwijzing en een gevoel van afgescheiden zijn van anderen. Wij mannen proberen vervolgens als gevolg van alle verwarring en een negatief zelfbeeld om te gaan met het conflict door te vluchten in porno, competitie, presteren, overheersen. Al deze activiteiten geven ons geen energie, maar trekken deze juist uit ons systeem!

De meest krachtige energie die wij als man bezitten, is de seksuele energie. Kun je je indenken hoeveel potentieel leven er zit in ons geslachtsorgaan? En toch gooien we het achteloos weg met elke ejaculatie...!

Kunnen we deze krachtige seksuele energie inzetten voor persoonlijke/spirituele groei? Jazeker, mits we deze energie niet verspillen en op de juiste manier inzetten!

In deze training leer je de technieken om het orgasme te scheiden van de ejaculatie. De training is een combinatie van theorie, lichaamswerk, sharing, breathwork, meditatie, en heel veel plezier! Want laten we wel wezen: een training die draait om jouw meest intense genot, die jouw partner dichter bij je zal laten komen, die je kracht en vertrouwen geeft...wie wil dat nou niet!

opbouw

  • 4 zaterdagen 9.30 - 17.00 Praktijk en theorie. inclusief lunch, koffie/thee en versnaperingen
  • 6 online bijeenkomsten in de avond Praktijk en theorie, feedback, vragen beantwoorden
  • Je ontvangt de manual waarin alle oefeningen en theorie staan vermeld
  • Groepsapp: regelmatig terugkoppeling, inspiratie en sharings met elkaar

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 1250

Valentijnsactie: Boek voor 14 februari en betaal slechts € 950! Voeg de code VALENTIJN toe bij de opmerkingen in het aanmeldformulier

(* Het cursusbedrag dient voor of op 14 februari overgemaakt te zijn, om in aanmerking te komen voor de korting.)

De maximale groepsgrootte is 12. Is de groep vol, dan kom je op de reservelijst, en wordt je automatisch op de lijst gezet voor de eerstvolgende training, zodat je gegarandeerd mee kan doen.

Locatie

De Torckschool. Rosendaalselaan 3, Rozendaal (Gelderland). Een prachtige locatie op de rand van het bos. Voldoende parkeergelegenheid is aanwezig.

Data (onder voorbehoud)

zaterdag 1 april 2023

zaterdag 22 april 2023

zaterdag 13 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023

voor de online sessies wordt een avond ingepland, in afstemming met de groep

De volgende training wordt binnenkort bekendgemaakt

Schrijf je in

    Copyright  © Pranaki.com