Tantra One Day Retreat

01-05-22
13:00
Under The Tree, Klaverlaan 1a, Arnhem

Tantra One day Retreat for couples only

Zondag 1 mei van 13.00 tot 20.30 uur in Arnhem.


Ben jij er klaar voor om jezelf en je geliefde in de meest pure en authentieke vorm te ontmoeten?
Om elkaar opnieuw te zien? Alsof je elkaar voor het eerst ziet? Te mogen zien, voelen, horen zonder filters, zonder oordeel, zonder masker, zonder ego? Ben jij bereid het avontuur aan te gaan met je geliefde en de diepere lagen van elkaar te ontdekken?


Diepe verlangens te voelen, ze uitspreken en alle blokkades op deze stukken te transformeren? Is jouw antwoord op bovenstaande vragen ja (ook al is het misschien spannend…)? Dan is dit one day retreat voor speciaal jullie! Wij (Susanne en Michelle) bundelen samen onze expertise, kracht, ervaring en energie om de volledige potentie uit jou en jullie relatie zichtbaar te maken. Zodat jullie relatie wordt bekrachtigd, verdiept en meer bedding krijgt in veiligheid, gelijkwaardigheid en in onvoorwaardelijke liefde.

We gebruiken daarvoor oefeningen vanuit de tantra filosofie in zijn puurste vorm. We gaan samen met jullie de diepte in om dichter bij jezelf te komen en dichter bij elkaar als liefdespartners. We werken beiden vanuit de klassieke tantrische visie. Helaas rust er nog veel taboe op seksualiteit in het algemeen en zeker als het gaat over tantra. Mensen denken vaak meteen aan naaktheid en seks. Tantra omvat alle facetten die met het leven te maken hebben. De seksuele energie is daar een onderdeel van omdat het onderdeel is van het leven zelf! Maar het is zeker niet het ‘hoofddoel’.

Tantra gaat vooral over verbinding maken vanuit zijn puurste vorm, zonder doel, zonder verwachtingen. Je verlangens kunnen uitten zonder dat daar oordeel op ligt.We gaan deze eendaagse geven in een kleine veilige setting van maximaal 7 koppels. Dit is een exclusief retreat en daarom is dit retreat alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten.

Docenten: Michelle Tarenskeen & Susanne Quartel

Locatie: Under the Tree, Arnhem

Tijd: 13:00 - 20:30

Dagprogramma:

13.00 Welkom
13.30 - 15.30 Teachings en oefeningen
15.30 - 16.00 Pauze
16.00 - 18.00 Teachings en oefeningen
18.00 - 19.15 Diner
19.15 - 20.30 Afsluiting

Prijs: € 300,00 per koppel. inclusief biologische vegetarisch maaltijd, thee en lekkernijen

Schrijf je in

    Copyright  © Pranaki.com