Transformational Breathing & Meditatie

18-06-22
10:30
Room 4 Yoga, Emmastraat 33, Velp

Doorbreek je patronen; Leef zonder invloed van het verleden en angst voor de toekomst.

Deze workshop staat in het teken van het stoppen van je veelal onbewust patronen. Deze patronen zijn grotendeels gemaakt om te kunnen omgaan met stressvolle en/of traumatische gebeurtenissen uit het verleden.

Hierdoor is het zo lastig om geluk, welvaart en tevredenheid écht naar je toe te trekken.

Door deze patronen kies je (on)bewust steeds weer voor situaties en relaties die niet gezond zijn voor je, die je fysiek, mentaal en emotioneel ziek maken (het Engelse woord voor ziekte is disease…dis-ease: het niet op je gemak zijn!).

Is er een uitweg uit deze manier van leven? Er zijn gelukkig meerdere methoden.

  1. Het begint bij bewustwording; bewust dat deze patronen er zijn, en dat ze je belemmeren voluit en met optimisme en creatie-kracht het leven in te richten zoals jij dat wenst.
  2. Er dient een duidelijke intentie te zijn om te willen veranderen. Genoeg moed en wilskracht om tegen het brein en het lichaam te zeggen: Genoeg is genoeg, ik neem het nu over!
  3. Vervolgens volgen er een aantal specifieke stappen die je bewustwording vergroten, oude patronen helpen doorbreken en een heel duidelijk toekomstbeeld helpen neerzetten.

We gebruiken deze dag een aantal meditaties en opdrachten om je te helpen het beeld duidelijk te krijgen: wie ben ik nu, wat laat ik zien aan de buitenwereld? Klopt dat beeld met mijn meest authentieke zelf? Moet ik dit alleen doen, of is er hulp? Wat zijn mijn grootste uitdagingen?

We gebruiken Breathwork om langs de analytische laag te komen en veel ‘rotzooi’ op te ruimen.

We fungeren als een groep, als een eenheid met broeders en zusters, om samen de uitdaging aan te gaan.

Spreekt dit je aan? Ben je klaar met de dagen op dezelfde manier doorbrengen? Heb je de moed en wilskracht om de grootste shift in je leven te maken?

Meld je aan:

Dag: Zaterdag 18 juni 10:30 -13:00

Locatie: Room 4 Yoga. Emmastraat 33 in Velp

Kosten: €35

Schrijf je in

    Copyright  © Pranaki.com