a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

[vc_empty_space height="35px"]
[vc_single_image image="13624" img_size="full"]
[vc_empty_space height="30px"]

Latest News

[vc_column]
Pranaki Healing

Pranic Shiatsu

Pranic Shiatsu combineert de twee specialiteiten van Michelle en Chris.

De behandeling bestaat deels uit het balanceren van de Levensenergie die door de Nadi’s/Meridianan stroomt en het schoonmaken en vitaliseren van dezelfde energie die deels buiten het lichaam en in de Chakra’s te vinden is.

Er wordt gestart met een intake gesprek, waarna een diagnose wordt gemaakt aan de hand van de polsdiagnose en een scan van het energielichaam.

Dit, tezamen met de klachten en het verhaal van de client, geeft een heel goede start om gericht te werken aan vitaliteit, gezondheid en een stressvrij lichaam en leven.

Naast de behandeling op het lichaam en het energielichaam, werken we ook met coaching om een intrinsieke verandering te stimuleren; het leven op een dusdanige manier te benaderen dat de client dichter bij zijn/haar essentie komt en blijft. 

We merken dat de beste en meest duurzame resultaten worden bereikt als een traject van minimaal 5 behandelsessies worden ingepland.

kosten:

Consult, intake en behandeling €  145,-

Healing/Coaching traject van 5 sessies: € 550,-

Indien je na het eerste consult doorgaat met het traject, dan worden de kosten van de intake (€ 35,-)  niet berekend en betaal je dus € 550,-.