> Pranic Healing

Pranic Healing

Pranic Healing is een eenvoudige, efficiënte manier om je gezondheid en energie niveau te verhogen door middel van het werken op de het energielichaam wat zich in en om het lichaam heen bevindt. We heffen eventuele blokkades op waardoor de Prana (universele levensenergie), nodig voor genezing van het lichaam, weer vrijuit door de meridianen kan stromen. We werken op fysieke klachten, maar ook op mentale of emotionele klachten.  

De behandeling

De client wordt gevraagd plaats te nemen op een stoel of massagetafel, welke houding de ontspanning het meest bevorderd. De therapeut begint met het aftasten ‘scannen’ van het energielichaam. hierdoor wordt al een eerste diagnose gemaakt over de huidige toestand en balans van het energielichaam en de bijbehorende chakras. Een en ander kan worden nagevraagd aan de client.

Er vindt geen fysieke aanraking plaats, maar er wordt af en toe wel gesproken tijdens de behandeling om meer bewustwording te creëren bij de client vanuit waar de eventuele blokkades zijn ontstaan. De client kan verder gewoon ontspannen, met de ogen gesloten indien gewenst, om de behandeling te ondergaan. Het is wel belangrijk dat je je open stelt voor de behandeling, en receptief blijft voor alle veranderingen die plaats kunnen vinden.

De behandeling duurt doorgaans een uur.

Het is ook mogelijk deze behandeling te combineren met Shiatsu (drukpuntmassage). De behandeling vindt dan plaats op een massagetafel, nog altijd met de kleding gewoon aan.

 

Therapeut
Michelle Tarenskeen verdiept zich vanaf 2006 in Pranic Healing en Arhatic Yoga van Master Choa Kok Sui. Ze volgde in de loop der jaren tientallen cursussen en trainingen zowel in Nederland Als in India. Inmiddels is ze een zeer ervaren healer en blijft ze zich verdiepen in andere vormen van healing en coaching om de client optimaal te kunnen begeleiden.
De behandelmethode omvat dan ook meer technieken dan alleen vanuit Pranic Healing en wordt vaak gecombineerd met coaching om meer bewustwording te creëren bij de client.

De kosten

60 minuten       € 65,-

90 minuten      €  90,-

Een afspraak maken

Dit kan zowel via de email, whatsapp, of telefonisch:

email:     info@pranaki.com

telefoon:   0618843397

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.