a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

[vc_empty_space height="35px"]
[vc_single_image image="13624" img_size="full"]
[vc_empty_space height="30px"]

Latest News

[vc_column]

Ten Chi Nin is het concept van Chris Schindeler.

Ēik zie het als noodzaak om alle mannen te leren kennen. Niet als klootzakken of iemand die vriendinnen afpakt, vreemdgaat of mij een onveilig gevoel geeft, maar als de prachtige ziel die in elke man schuilt.
Ik groeide op met het zelf gefabriceerde idee dat mannen niet te vertrouwen zijn. Ik richtte mij op de Oosterse Krijgskunsten om me te kunnen verdedigen tegen iedereen die op mijn pad zou komen om mij of mijn naasten pijn te doen.
Dit begon echter al snel te wringen; ik wilde niet iemand pijn doen, ik wilde mij eigenlijk juist verbinden met hen, weten wat hen beweegt, voelen dat zij allemaal kwetsbaar zijn en misschien handelen vanuit dezelfde pijnstukken.Ē

 

Ten Chi Nin combineert oefeningen en inzichten uit de Oosterse Krijgskunst, vrij en natuurlijk bewegen en meditatie-technieken om een betere verbinding te krijgen met jezelf en met je broeders.
de focus ligt op het delen van inzichten en gevoelens tijdens zogenaamde praat-cirkels. Dit wordt ook Sharings genoemd of Menís Circle.

 

Op de een of andere manier is de man verwijderd geraakt van spiritualiteit. Spiritualiteit En intuÔtie is meer gelinkt aan de vrouwelijke kant.

De man moet en mag dit opnieuw leren ontdekken en waarderen.