a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

[vc_empty_space height="35px"]
[vc_single_image image="13624" img_size="full"]
[vc_empty_space height="30px"]

Latest News

[vc_column]

Gezondheid is maatwerk. Vitaliteit, een gezonde levensstijl, vereist oefening, kennis en doorzettingsvermogen.

Alhoewel de intrinsieke motivatie natuurlijk begint bij jezelf, is het soms moeilijk om de start te maken, soms om het vol te houden. Want; kies je wel het juiste programma? Hoe weet je wat goed is voor je? 

Laten we eerlijk zijn; als je de fitness-video’s bekijkt zie je mannen en vrouwen met een lichaam waarvan je alleen maar kunt dromen…Is dat dan gezondheid, vitaliteit, volop in het leven staan? Natuurlijk; een gezond lichaam biedt niets dan voordelen, maar de weg die deze mensen hebben afgelegd om te komen waar ze zijn is niet voor iedereen weggelegd; ga er maar vanuit dat je veel…heel veel moet veranderen en moet laten om daar te komen. En als het dan niet lukt, heb je dan gefaald? Ben je dan niet ‘compleet’? De lat ligt tegenwoordig hoog…heel hoog. Gek gemaakt door social media die ons laat geloven dat we alleen meetellen als we er minimaal zo geweldig uitzien.

Wij van PranaKi zijn op zoek naar een doel: je dichter brengen bij je essentie. De kern wie je bent is volledig tevreden met wie en hoe je bent. Tegelijkertijd geniet en leert je essentie van alle uitdagingen die het leven biedt. Het fysieke lichaam gezonder maken is te vergelijken met het goed onderhouden van een auto; het voorkomt technische problemen, het rijdt veel fijner, zonder zorgen.

Een gezond en vitaal lichaam geeft zelfvertrouwen, een sterk lichaam ondersteund een rustige sterke geest. Dus natuurlijk ligt een groot deel van onze focus op de fysieke training. Maar daarnaast is er veel aandacht voor de ademhaling, voor meditatie, voor coaching.

We gebruiken hiervoor principes en methoden uit verschillende hoeken:

  • Yoga
  • Functionele Fitness
  • Pilates
  • Taijiquan
  • Martial Arts
  • Dans
  • Meditatie
  • Healing

Heb je interesse. in onze aanpak? Wil je meer weten over onze tarieven? Schrijf ons een bericht op info@pranaki.com of vul onderstaand formulier in.