Ten Chi Nin


Vanuit mijn kennis over Ninjutsu, Taijiquan en de Oosterse Geneeskunde deel ik technieken, oefeningen en inzichten over zelfverdediging in de breedste zin van het woord.
Het draait hier niet alleen om fysieke technieken die je uit een risico-volle en stressvolle situatie kunnen halen, maar ook oefeningen om te voorkomen dat je in zo'n situatie terechtkomt: intuïtie-training, zintuigen-training, ademhalingsoefeningen en meditaties die je helpen om niet het slachtoffer te worden van een situatie, maar de controle te krijgen en te behouden. Of de dreiging nu fysiek is, of mentaal of emotioneel of zelfs energetisch!
Iedereen is welkom; kennis over Taijiquan of Ninjutsu is niet verreist. Mocht je wel ervaring hebben, deze lessen kunnen je inzichten in wat je al weet zeker vergroten!

De les start met aandacht voor het opwarmen en voorbereiden van lichaam en geest; oefeningen en strekkingen die inwerken op de meridianen (energiebanen) in het lichaam. Ademhalingsoefeningen en korte meditaties. Daarna volgen partner-oefeningen waarbij we verschillende situaties bekijken die kunnen voorkomen. Hierbij wordt gekeken en gerefereerd aan de eeuwenoude geschriften die zijn geschreven door de krijgers en monniken in China en Japan. De kennis van toen is nog altijd 100% toepasbaar in de huidige tijd.

Locatie

Under the Tree. Klaverlaan 1A, Arnhem

kosten

Losse les € 13,00

10 lessenkaart € 110,00

Schrijf je in

    Copyright  © Pranaki.com